Cart

No products
Leren, werken en ondernemen

Inburgeren & Nederlands leren. Skills, ondernemen en arbeidsparticipatie.

All courses

Courses

Inburgering met diplomagarantie

Ben je inburgeringsplichtig, dan kun je bij ons Nederlands leren voor het inburgeringsexamen op niveau A1 en A2. Voor deze cursussen kun je lenen bij DUO.

Read more
Staatsexamen met diplomagarantie

Doe Staatsexamen op niveau B1 en B2 en toon hiermee aan dat je het Nederlands voldoende beheerst om in Nederland te studeren of werken.

Read more
ONA, KNM en Examentraining

Bij de inburgering horen de verplichte modules Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) en Kennis Nederlandse Maatschappij (KNM) die je bij ons kunt volgen.

Read more
Nederlands

Ben je niet inburgeringsplichtig, maar wil je toch Nederlands leren? Bij ons volg je klassikale cursussen Nederlands van deskundige docenten op jouw niveau.

Read more
Engels

Engels wordt steeds belangrijker om mee te komen in de Nederlandse maatschappij. Verbeter je Engels snel met onze klassikale cursussen.

Read more
Skills en kennis

Dankzij onze nieuwe trainingen op het gebied van skills en kennis bouw jij aan een goede positie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Read more
News

Latest News

Keurmerk Hamrah

Hamrah in top taalscholen van Nederland

25 July 2019

Taalschool Hamrah is voor het zesde achtereenvolgende jaar beoordeeld met 4 sterren door het keurmerk Blik op Werk, het Nederlandse keurmerk voor de kwaliteit van inburgeringscursussen. Ook voor het tweede achtereenvolgende jaar, met een klant tevredenheidcijfer van een 9,1 behoren wij tot de top taalscholen van Nederland en Rotterdam.

Read more