Bestellijst

Geen bestellingen
Leren, werken en ondernemen

Inburgeren & Nederlands leren. Skills, ondernemen en arbeidsparticipatie.

Alle cursussen

Taal, skillstraining en ondernemen

Wij helpen je om meer te maken van je inburgering. Leven in een ander land vraagt immers meer dan je verstaanbaar kunnen maken. Een toekomst bouwen begint bij het goed leren van de Nederlandse taal. Onze zeer ervaren docenten, taalcoaches die jou begeleiden in je moedertaal en extra wekelijkse conversatielessen garanderen dat je goed Nederlands leert. Ondertussen kun je bij business incubator SeedZ alvast starten met je arbeidsloopbaan. Bij SeedZ kun je een eigen onderneming starten of technische cursussen volgen om de kans op werk te vergroten.

Inburgeringscursussen

Ben je inburgeringsplichtig, dan kun je bij ons Nederlands leren voor het inburgeringsexamen en Staatsexamen op niveau A2 tot C1 niveau. Kennis Nederlandse maatschappij (KNM) en Oriëntatie Nederlandse Arbeid (ONA) horen ook bij het inburgeringsexamen. Voor deze cursussen kun je lenen bij DUO. Zelf betalen kan ook.

Lees meer
Staatsexamencursussen

Doe Staatsexamen op niveau B1 en B2 en toon hiermee aan dat je het Nederlands voldoende beheerst om in Nederland te studeren of werken.

Lees meer
ONA, KNM en Examentraining

Bij de inburgering horen de verplichte modules Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) en Kennis Nederlandse Maatschappij (KNM) die je bij ons kunt volgen.

Lees meer
Nederlands vanuit de moedertaal

Ben je niet inburgeringsplichtig, maar wil je toch Nederlands leren? Bij ons kan je ook Nederlands leren vanuit je moedertaal. 

Lees meer
Inburgeringscursussen vanuit de moedertaal (DUO)

Inburgering en staatsexamen cursussen vanuit Turks, Arabisch, Farsi en Dari.

Lees meer
Speciale cursussen

Nederlands leren is veel meer dan gewoon lessen volgen. Dat willen we met deze bijzondere cursussen ook tonen.

Lees meer
Nieuwsarchief

Laatste Nieuws

Keurmerk Hamrah

Hamrah in top taalscholen van Nederland

25 december 2021

Taalschool Hamrah is voor het zevende achtereenvolgende jaar beoordeeld met 4 sterren door het keurmerk Blik op Werk, het Nederlandse keurmerk voor de kwaliteit van inburgeringscursussen. Ook voor het 4de achtereenvolgende jaar, met een klant tevredenheidcijfer van een 9 behoren wij tot de top taalscholen van Nederland en Rotterdam.

Lees meer