Bestellijst

Geen bestellingen

Inburgeringscursus Rotterdam

Inburgeringscursus in Rotterdam van zeer ervaren docenten

Ben je op zoek naar een inburgeringscursus in Rotterdam die je zowel overdag als ’s avonds kunt volgen? Onze zeer ervaren docenten en taalcoaches begeleiden jou graag in jouw moedertaal. Ook worden er extra wekelijkse conversatielessen aangeboden zodat je goed Nederlands leert. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel wat terug te zien is het keurmerk Blik op Werk die wij met trots dragen. Dit het Nederlandse keurmerk voor de kwaliteit van inburgeringscursussen. Met vier sterren behoren wij tot de top van de taalscholen van Nederland en Rotterdam. Je kunt bij ons terecht voor zowel online als klassikale lessen. Vind je het het lastig om de inburgeringscursus in Rotterdam te combineren met je werk of wil je liever niet reizen? Volg dan onze privélessen via Skype of Zoom. Op de hoogte blijven van het nieuwste cursusaanbod? Neem een kijkje op onze Facebookpagina!

Volg ons op Facebook

Inburgeringscursus Rotterdam

Inburgeringscursus in Rotterdam met diplomagarantie

Wil je een inburgeringscursus in Rotterdam volgen waarbij je verzekerd bent van een diploma? Wij bieden inburgering met diplomagarantie aan. Je kunt bij ons Nederlands leren voor het inburgeringsexamen op niveau A1 en A2. Wil je in Nederland gaan studeren of werken? Doe dan mee met het Staatsexamen op niveau B1 en B2. Daarmee toon je aan dat je het Nederlands op voldoende professionele wijze beheerst. Verder horen bij de inburgering de verplichte modules Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmark (ONA) en Kennis Nederlandse Maatschappij), die ook bij ons te volgen zijn. Aan de beginnerscursus in onze taalschool in Rotterdam zijn geen voorwaarden begonnen. Wil je op een hoger niveau beginnen of ben je op zoek naar een Nederlandse taal cursus in Rotterdam? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Taalcoaching en gratis conversatielessen

Bij onze inburgeringscursus in Rotterdam zitten verschillende voordelen inbegrepen. Zo is het mogelijk naast de cursussen aanvullende taalcoaching te volgen. Hierin worden onderwerpen als grammatica, uitspraak en moeilijke woorden in jouw moedertaal uitgelegd. Deze coaching is beschikbaar in het Farsi en Dari. Spreek je een andere taal? Informeer naar de mogelijkheden via info@hamrah.nl. Om direct in de praktijk aan de slag te gaan met wat je in de inburgeringscursus in Rotterdam hebt geleerd, is het mogelijk om conversatielessen te volgen. Deze zijn helemaal gratis! In deze lessen ligt de hoofdfocus op het spreken en dat wordt gedaan aan de hand van bijvoorbeeld de actualiteit. Ook kan het gaan over de Nederlandse cultuur of jouw eigen leven. Wil je je opgeven voor een inburgeringscursus in Rotterdam? Ga direct naar de agenda om jouw plek te reserveren!

Bekijk de agenda