Cart

No products

Nederlands taal cursus Rotterdam

Volg een Nederlandse taal cursus in Rotterdam

Ben je niet inburgeringsplichtig, maar wil je toch Nederlands leren? Naast onze inburgeringscursussen is het mogelijk om een Nederlandse taal cursus in Rotterdam te volgen. Dit kan op verschillende niveaus, namelijk niveau A1, A2, B1 of B2. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. Wil je onderwijs gaan volgen in Nederland? Neem dan deel aan de cursussen op niveau B1 of B2, zodat je mee kunt doen aan het Staatsexamen. Al onze lessen worden klassikaal in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers gegeven. Op deze manier is er een goede balans tussen persoonlijke aandacht en is er ruimte om te oefenen met andere deelnemers. Wil je je inschrijven voor de Nederlandse taal cursus in Rotterdam? Volg dan de beginnerscursus waaraan geen specifieke voorwaarden zijn verbonden. Wil je op een hoger niveau beginnen? In dat gevoel moet je een certificaat van het voorgaande niveau in bezit hebben of een toets maken. Neem contact op om naar de verschillende mogelijkheden te informeren.

Bekijk de mogelijkheden

Nederlands taal cursus Rotterdam

Nederlandse taal cursus in Rotterdam met persoonlijke aandacht

Uniek aan onze Nederlandse taal cursus in Rotterdam is dat er veel persoonlijke aandacht voor jou is. Dit wordt ook erg gewaardeerd door onze klanten. Zij geven ons een klanttevredenheidscijfer van een 9,1 waardoor wij tot de top 5 van Nederland en de nummer 2 taalschool van Rotterdam behoren. Onze visie is dat allereerst kwaliteit van de Nederlandse taal cursus in Rotterdam in orde moet zijn. Daar houdt het echter niet op, want er zijn veel meer voorwaarden voor succesvol inburgeren. Zo is de sfeer tijdens de lessen ook erg belangrijk. Onze cursisten komen graag naar de lessen toe en er wordt veel gelachen. Bovendien kijken we naar jouw persoonlijke situatie zodat we kunnen afstemmen op de doelen die jij voor ogen hebt. Deze bovengenoemde punten maken onze taalschool in Rotterdam uniek. Wil je meer weten over onze cursussen? Bel dan naar 06- 24600511 om meer informatie op te vragen.

Neem contact op

Ondernemerschap als ultieme vorm van inburgeren

Naast ons Nederlandse taal cursus in Rotterdam hebben wij een nog veel breder aanbod op het gebied van trainingen en cursussen gericht op inburgering. Zo kun je bij business incubator SeedZ alvast starten met je arbeidsloopbaan. Daar kun je een eigen onderneming starten of technische cursussen volgen om de kans op werk te vergroten. Wij helpen jou om jouw unieke talenten in te zetten en bieden uitzicht op betaald werk. Om verder te komen in de Nederlandse maatschappij is alleen het leren van een taal namelijk niet genoeg. Bekijk snel ons cursusaanbod en schrijf je in voor een cursus! Zo begin je goed voorbereid aan je carrière in Nederland. Meer weten over de mogelijkheden van een inburgeringscursus in Rotterdam? Neem direct contact met ons op!

Bekijk de agenda