Cart

No products

Taalschool Rotterdam

Taalschool in Rotterdam met mensgerichte visie

Wist je dat er een speciale betekenis verbonden zit aan de naam van onze taalschool in Rotterdam? Hamrah betekent in het Nederlands namelijk metgezel en in het Engels companion. Deze betekenis komt ook terug in onze visie. Wij denken niet in systemen, maar wij kijken wat er nodig is voor jou om de volgende stap te zetten in de Nederlandse samenleving. Zo bouwen we samen met jou aan jouw toekomst in een nieuw land. Deze begint in de meeste gevallen met het volgen van een Nederlands taal cursus in Rotterdam. Maar als taalschool in Rotterdam staan wij voor meer dan taal alleen. Leven in een ander land vraagt meer dan jezelf verstaanbaar kunnen maken. Bij ons kun je tijdens het leren van de taal starten met de eigen onderneming, of technische cursussen volgen bij business incubator SeedZ. Hierbij is onze aanpak persoonlijk en zeer doelgericht. Wil jouw kennis en kunde actualiseren om te bouwen aan een carrière in Nederland? Schrijf je direct in voor een gratis proefles!

Meld je aan

Taalschool Rotterdam

Taalschool in Rotterdam met keurmerk Blik op Werk

Als taalschool in Rotterdam zijn wij uniek door de sfeer en de mensgerichte benadering. Wij zijn beoordeeld met 4 sterren door het keurmerk Blik op Werk. Dit is het Nederlandse keurmerk voor de kwaliteit van inburgeringscursussen. Met een klanttevredenheidscijfer van een 9,1 behoren wij tot de top 5 van Nederland en staan wij als taalschool in Rotterdam op nummer 2. Door middel van onze cursussen en trainingen helpen wij jou om een vervullend bestaan op te bouwen in de Nederlandse maatschappij. Zo bieden wij inburgeringscursussen en Nederlandse lessen aan in een veilige en vertrouwde sfeer. Daarnaast leggen wij de nadruk op persoonlijke aandacht en skills en ondernemen. Ben je benieuwd naar ons algehele aanbod? Neem een kijkje bij de verschillende cursussen!

Bekijk ons aanbod

Welke voordelen zijn er voor jou?

De cursussen bij onze taalschool in Rotterdam hebben op diverse vlakken meerwaarde. Ten eerste zit er aan de inburgering en het staatsexamen een diplomagarantie verbonden. Bovendien wordt het gehele lesprogramma afgestemd op jouw niveau en leervermogen. Daarbij bieden wij jou ook de mogelijkheid tot het online oefenen in het Open Leer Centrum. Ook kun je taalcoaching krijgen in jouw moedertaal door native speakers en deelnemen aan gratis conversatielessen. Al onze lessen vinden plaats in een sfeer van respect en zorg voor elkaar. Spreekt je dit aan? Bekijk ons aanbod met cursussen en reserveer direct jouw plaats!

Bekijk de agenda