Bestellijst

Geen bestellingen

Inburgering met diplomagarantie

Voor het inburgeringsexamen moet je het Nederlands op niveau A2 beheersen. Hieronder zie je welke cursussen er van start gaan.

Als je inburgeringsplichtig bent, kun je het cursusbedrag lenen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van de Nederlandse overheid. Als je de cursus binnen de afgesproken termijn afrondt, wordt het geleende bedrag kwijtgescholden. Bij ons leer je Nederlands in klassikale lessen met maximaal 15 deelnemers, gegeven door deskundige Nederlandse docenten. Als beginner begin je bij niveau A1 en werk je door tot je niveau A2 beheerst. De wekelijkse conversatielessen en taalcoaching in jouw eigen moedertaal maken Hamrah uniek. 

A0-A2+ KNM+ Examentraining (DUO lening), overdag cursus

A0-A2+KNM+examentraining (DUO lening) 

cursusprogramma

  • 80 lessen, 7 maanden, 3 keer per week, 3 uur per les (240 uur)

Kennis Nedelandse Maatschapij (KNM) en Examentraining (EXT) zijn onderdeel van de cursus. De kosten van de lesboeken zijn inbegrepen.

Deze inburgeringscursussen kunt u met een DUO lening betalen (zelf betalen mag natuurlijk ook).

Meer informatie
Maandag 13 september 2021
80 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 3,600,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
9:30 - 12:30
Locatie: Hamrah Centrum (1e verdieping) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
Online A1-A2 + KNM + Examentraining (met DUO lening)

Online DUO cursus| A1-A2+KNM+Examentraining

140 uur online lessen, 3 keer per week, 3 uur per les. De cursus is inclusief KNM en examentraining. 

Meer informatie
Maandag 13 september 2021
47 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 2,100,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E (Emel) Ayiran
14:00 - 17:00
Inschrijving nog open >
Online KNM (DUO lening)
Online KNM (DUO lening)
Cursuscode: 210905

Online intensieve KNM cursus met DUO lening (s'avonds cursus)

45 uur KNM, online lessen, 3 avonden per week.

Meer informatie
Maandag 13 september 2021
15 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 675,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E (Emel) Ayiran
18:30 - 21:30
Inschrijving nog open >

Taalcoaching
Het is mogelijk om naast de cursussen die volledig in het Nederlands gegeven worden, aanvullende taalcoaching te krijgen. Dit bestaat uit uitleg in je moedertaal over grammatica, uitspraak en moeilijke woorden. Er is coaching beschikbaar in het Farsi en Dari. Voor overige talen, informeer naar de mogelijkheden via info@hamrah.nl.

Conversatie

Wekelijks zijn er gratis conversatielessen om samen met een docent en medecursisten te oefenen met Nederlands. Deze lessen draaien geheel om het spreken, bijvoorbeeld over de actualiteit, de Nederlandse cultuur of jouw eigen leven. De conversatielessen worden op verschillende niveaus (A1, A2, B1 en B2) gegeven.

Voorwaarden deelname
Met de beginnerscursus kun je meteen starten. Wil je op een hoger niveau beginnen? Dan moet je een certificaat van het voorgaande niveau hebben of een toets maken. Voor al onze cursussen moet je het westers schrift beheersen en middelbaar onderwijs in het land van herkomst hebben gevolgd.

ONA en KNM
Naast de Nederlandse lessen bieden wij ook de verplichte inburgeringsmodules ONA (Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt) en KNM (Kennis Nederlandse Maatschappij).