Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 220502

Spreek en schrijfvaardigheid (Got a story to tell?)

Spreek en schrijfvaardigheid (Got a story to tell?)
Cursuscode: 220502

Je hebt veel meegemaakt in je leven, en je hebt een uniek levensverhaal. Je verhaal te delen met anderen heeft invloed op je geestelijke gezondheid en op je identiteit. Maar hoe vertel je je levensverhaal in het Nederlands? Hoe vind je daar de goede Nederlandse woorden voor? Hoe vertel je hoe je hebt gevoeld en gedacht? 
In deze cursus gaat het om schrijven en spreken over ervaringen, gedachten en gevoelens in het Nederlands. Je haalt herinneringen op in je eigen taal, vertaalt wat je hebt geschreven en schrijft uiteindelijk een verhaal in het Nederlands. Vervolgens praat je erover en presenteer je je levensverhaal. Voor het ophalen van herinneringen gebruik je materialen zoals foto’s, geluiden, muziek, geuren en voorwerpen die je terugbrengen naar gebeurtenissen uit het verleden.
Voor wie? Iedereen die het Nederlands op een creatieve en persoonlijke manier wil leren. In de standaard taalcursussen leer je formulieren invullen, e-mails en briefjes schrijven, overleggen met collega’s en praten met de huisarts, maar je wilt ook met vrienden, kinderen en anderen kunnen spreken over wat je denkt en voelt.

Docent: Mevrouw Heleen Schoone, docent creatief schrijven en gecertificeerd docent NT2

Start- en einddatum: 9 mei 2022 tot 7 juli 2022, 18 lessen van 2,5 uur

Maandag 9 mei 2022
18 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 plus € 75,00 materiaalkosten. Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
13:00 - 15:30
Locatie: Hamrah Centrum (1e verdieping) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >