Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20002

Nederlands als tweede taal A2

Nederlands als tweede taal A2
Cursuscode: 20002

De cursus is bestemd voor iedereen die het Nederlands foutloos en op hoge tempo wil leren beheersen. Je kunt deelnemen aan deze cursus als je de cursus A1 voldoende hebt afgerond. Na afloop beheers je het Nederlands goed en kun je vol zelfvertrouwen communiceren in het Nederlands. Bijvoorbeeld in een sollicitatiegesprek, een persoonlijke gesprek of bij het opstellen van een zakelijke brief.

De lessen zijn 2x per week 3 uur. Naast de lessen maak je 6-8 uur huiswerk per week. Hoofdstuk 6 t/m 10 van het boek De Opmaat worden behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is A2. 

De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets. Hamrah maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. Je moet voor deze toetsen een voldoende halen om je in te kunnen schrijven voor de cursus B1. 

Niveau bepalen
Heb je niet eerder de A1 cursus gedaan, Niveau bepalenmaar beheers je toch het Nederlands al op A1 niveau? Dan kun je een niveautoets doen en instromen op dit niveau.

Dinsdag 7 januari 2020
15 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 336,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Boek: De opmaat (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 12:30
Locatie: Hamrah (Centrum) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >