Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19079

Nederlands als tweede taal A2+

Nederlands als tweede taal A2+
Cursuscode: 19079

Een intensieve curusus op een hoog tempo die je helpt om de Nederlandse taal snel beter te beheersen, want een toekomst in Nederland begint met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Naast de 15 klassikale lessen van 3 uur maak je 3-4 uur huiswerk per week.

In deze cursus wordt er met het boek De Sprong hoofdstuk 1 t/m 5 gewerkt. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau zit tussen A2 en B1 in. Je kunt deelnemen aan deze cursus als je de cursus A2 voldoende hebt afgerond. 

De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. Je moet voor deze toetsen een voldoende halen om je in te kunnen schrijven voor de cursus B1.  

Niveau bepalen
Heb je niet eerder de A2 cursus gedaan, maar beheerst je het Nederlands toch op dit niveau? Dan moet je eerst een niveautoets doen. Neem contact met ons op.

Donderdag 31 oktober 2019
15 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 373,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Boek: De Sprong (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:30
Locatie: Hamrah (Centrum) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >