Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19083

Nederlands als tweede taal B1+

Nederlands als tweede taal B1+
Cursuscode: 19083

Een intensieve curusus op een hoog tempo die je helpt om beter te worden in het Nederlands tot je het vloeiend spreekt, want een toekomst in Nederland begint met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Niveau B1+ is het niveau wat je nodig hebt om in Nederland te kunnen werken en studeren. Naast de 15 klassikale lessen van 3 uur maak je 5-6 uur huiswerk per week.

In deze cursus wordt er met het boek De Finale, hoofdstuk 1 t/m 4 gewerkt. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Je kunt deelnemen aan deze cursus als je de cursus B1 voldoende hebt afgerond. De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. Je moet voor deze toetsen een voldoende halen om je in te kunnen schrijven voor de vervolgcursus cursus B2.  

Niveau bepalen
Heb je niet eerder de B1+ cursus gedaan, maar beheerst je het Nederlands toch op dit niveau? Dan moet je eerst een niveautoets doen. Neem contact met ons op.

Maandag 25 november 2019
15 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 373,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Boeken: De Finale, Beter Nederlands De Verdieping (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:30
Locatie: Hamrah (Centrum) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >