Bestellijst

Geen bestellingen

Staatsexamen met diplomagarantie

Het Staatsexamen kun je doen op niveau B1 of B2. Bekijk hieronder welke cursussen de komende tijd van start gaan.

Niveau B1 is het toegangsniveau om een opleiding in Nederland te kunnen volgen. Met B2 kun je je Nederlands nog verbeteren. Bij Hamrah kijken we naar jouw achtergrond en leervermogen en kun je een cursus volgen die past bij jouw niveau. Onze cursussen zijn klassikaal en worden gegeven door bevlogen docenten. Ook is er aanvullend taalcoaching beschikbaar en kun je meedoen aan conversatielessen.

Staatsexamen B1 (intensief) met DUO, diplomagarantie

Cursus Nederlands (intensief) van 66 lessen van 3 uur, drie keer per week & wekelijks 1,5 uur gratis conversatieles (33 lessen). 
Dutch course (intensief) working towards level B1 in 66 lessons of 3 hours, 3 times a week, and 1,5 hour per week free conversation training

Meer informatie
Dinsdag 3 september 2019
66 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 2,612,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
9:30 - 12:30
Locatie: Hamrah (zuidplein) (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
Staatsexamen B1 met DUO, diplomagarantie

Cursus Nederlands van 66 lessen van 3 uur, twee keer per week & wekelijks 1,5 uur gratis conversatieles (33 lessen).
Dutch course working towards level B1 in 66 lessons of 3 hours, 2 times a week and 1,5 hour per week free conversation training.

Meer informatie
Dinsdag 10 september 2019
66 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 2,414,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
18:30 - 21:30
Locatie: Hamrah (Centrum) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
Nederlands (B1) leren vanuit Farsi/Dari, met DUO,

Taalcoaching niveau B1 in het Farsi
Naast de B1 cursus die volledig in het Nederlands wordt gegeven worden, kunt u aanvullende taalcoaching krijgen in het Farsi/Dari.

Meer informatie
Maandag 16 september 2019
33 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 900,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
9:30 - 12:30
Inschrijving nog open >
Prive Nederlands leren via Skype en vanuit Farsi/Dari, met DUO

Prive Nederlands leren vanuit Farsi (Perzisch) of Dari via Skype. 

Meer informatie
Vrijdag 1 februari 2019
36 lessen van 0 uur en 45 min , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 1,250,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
18:00 - 18:45
Inschrijving geopend >

Taalcoaching
Het is mogelijk om naast de cursussen die volledig in het Nederlands gegeven worden, aanvullende taalcoaching te krijgen. Je krijgt dan uitleg in uw moedertaal over grammatica, uitspraak en moeilijke woorden. Er is coaching beschikbaar in het Farsi en Dari. Voor overige talen, informeer naar de mogelijkheden via info@hamrah.nl. 

Conversatie
Wekelijks zijn er gratis conversatielessen om samen met een docent en medecursisten te oefenen met Nederlands. Deze lessen draaien geheel om het spreken, bijvoorbeeld over de actualiteit, de Nederlandse cultuur of jouw eigen leven. De conversatielessen worden op verschillende niveaus (A1, A2, B1 en B2) gegeven.

Voorwaarden deelname
Om op een hoger niveau te starten, moet je een certificaat van het voorgaande niveau hebben of een toets maken. Voor al onze cursussen moet je het westers schrift beheersen en middelbaar onderwijs in het land van herkomst hebben gevolgd.

ONA en KNM
Naast de Nederlandse lessen bieden wij ook de verplichte inburgeringsmodules ONA (Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt) en KNM (Kennis Nederlandse Maatschappij).