Cart

No products
Course number: 210907

Staatsexamen B1 cursus, overdag cursus

Staatsexamen B1 cursus, overdag cursus
Course number: 210907

A2 naar B1 niveau in 17 weken (met DUO).

Deze cursus werkt in 17 weken toe naar niveau B1, het niveau van het Staatsexamen I. Een intensieve cursus van 3 lessen keer per week. 

De cursus wordt afgesloten met een officiële TOA toets voor lezen, luisteren en schrijven. Daarnaast is er een individueel mondeling examen. Als je slaagt, beheers je het Nederlands op niveau B1 en kun je bij DUO het Staatsexamen afleggen. Ook ontvang je van ons een certificaat waarmee je door kunt naar niveau B2.

Niveau B1 is het toegangsniveau om een opleiding in Nederland te kunnen volgen. Met B2 kun je je Nederlands nog verbeteren. Bij Hamrah kijken we naar jouw achtergrond en leervermogen en kun je een cursus volgen die past bij jouw niveau. Onze cursussen zijn klassikaal en worden gegeven door bevlogen docenten. Ook kun je meedoen aan gratis conversatielessen.

Aanmelden: Als je een certificaat van niveau A2 in Nederland hebt behaald, dan kun je je inschrijven voor deze cursus B1. Heb je geen certificaat, dan is een entreetoets om je niveau te bepalen verplicht. Maak hiervoor een afspraak via info@hamrah.nl of 06 24 600 511.

Dinsdag 14 september 2021
50 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 0,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
9:30 - 12:30
Locatie: Hamrah Centrum (1e verdieping) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Enrol >