Bestellijst

Geen bestellingen

Staatsexamencursussen

Het Staatsexamen kun je doen op niveau B1 of B2. Bekijk hieronder welke cursussen de komende tijd van start gaan.

Niveau B1 is het toegangsniveau om een opleiding in Nederland te kunnen volgen op MBO- of HBO-niveau. Met B2 kun je je Nederlands nog verder verbeteren. Staatsexamen niveau B2 heb je nodig om te studeren in een universiteit. 

Om je voor staatsexamencursus in te schrijven, moet u voor de B1 cursus het startniveau A2 en voor de B2 cursus, het startniveau B1 hebben.  Heb je geen bewijs van jouw taalniveau, dan moet je eerst een niveautoets en een taalleerbaarheidstoets doen. Je kunt deelnemen aan deze cursus als je voldoende scoort voor de niveautoets en minimaal 44% scoort voor de leerbaarheidstoets.

Spreek en schrijfvaardigheid (Got a story to tell?)

Spreek- en schrijfvaardigheid op B1-B2 niveau

Leer Nederlands door spreken en schrijven over je levensverhaal, een persoonlijke manier om Nederlands te lerenEen bijzondere cursus spreek- en schrijfvaardigheid op B1-B2 niveau (ook met DUO-lening).

Meer informatie
Maandag 9 mei 2022
18 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 plus € 75,00 materiaalkosten. Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
13:00 - 15:30
Locatie: Hamrah Centrum (1e verdieping) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
ONA cursus, zonder eindgesprek (overdag)

ONA-cursus, zonder eindgesprek

In deze intensieve cursus krijgen de cursisten 2 keer per week les. Elke les duurt 3,5 uur, dus in totaal 7 uur les per week. De lessen worden klassikaal op locatie gegeven. 

Meer informatie
Dinsdag 10 mei 2022
18 lessen van 3,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 990,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Irene) Faessen
9:30 - 13:00
Locatie: Hamrah Centrum (1e verdieping) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >

Efficiënt Nederlands leren? Individuele inburgering en staatsexamen cursussen op alle niveaus met maximaal flexibele planning: trainen hoe, waar en wanneer je maar wilt. Hamrah verzorgt al sinds 2014 maatwerk in individuele inburgering en staatsexamen cursussen. Je realiseert jouw leerdoelen op efficiënte manier via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak voor het leren van de Nederlandse taal. Onze professionele docenten stemmen het programma in alle opzichten volledig af op jouw individuele wensen, behoeften en studiemogelijkheden. In overeenstemming met jouw agenda, kan je les krijgen wanneer het je het beste schikt, ook in de avond of in het weekend, online, hybride of volledig of klassikaal.