Bestellijst

Geen bestellingen

Staatsexamencursussen

Het Staatsexamen kun je doen op niveau B1 of B2. Bekijk hieronder welke cursussen de komende tijd van start gaan.

Niveau B1 is het toegangsniveau om een opleiding in Nederland te kunnen volgen op MBO- of HBO-niveau. Met B2 kun je je Nederlands nog verder verbeteren. Staatsexamen niveau B2 heb je nodig om te studeren in een universiteit. 

Om je voor staatsexamencursus in te schrijven, moet u voor de B1 cursus het startniveau A2 en voor de B2 cursus, het startniveau B1 hebben.  Heb je geen bewijs van jouw taalniveau, dan moet je eerst een niveautoets en een taalleerbaarheidstoets doen. Je kunt deelnemen aan deze cursus als je voldoende scoort voor de niveautoets en minimaal 44% scoort voor de leerbaarheidstoets.

Er is op dit moment geen aanbod in deze categorie. 

Efficiënt Nederlands leren? Individuele inburgering en staatsexamen cursussen op alle niveaus met maximaal flexibele planning: trainen hoe, waar en wanneer je maar wilt. Hamrah verzorgt al sinds 2014 maatwerk in individuele inburgering en staatsexamen cursussen. Je realiseert jouw leerdoelen op efficiënte manier via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak voor het leren van de Nederlandse taal. Onze professionele docenten stemmen het programma in alle opzichten volledig af op jouw individuele wensen, behoeften en studiemogelijkheden. In overeenstemming met jouw agenda, kan je les krijgen wanneer het je het beste schikt, ook in de avond of in het weekend, online, hybride of volledig of klassikaal.